Gratis verzending vanaf €55,- België, Nederland €65,-

Ilhame


Ik weet nog goed de eerste ontmoeting met Meryem. Na mijn jongste kind toen 2.5 jaar oud heb ik een zware periode achter de rug. Veel kilo's aangekomen waardoor mijn lichaam allerlei vervelende klachten vertoonde. Een zware burn-out waardoor ik mentaal ook niet lekker in mijn vel zat. Tijdens de intake kon ik mijn verhaal kwijt bij Meryem en voelde me meteen op mijn gemak. Ze had me behandeld en ik was zo ontspannen na de behandeling. Na een paar behandelingen voelde ik duidelijk verschil vooral mentaal. Ik werd helder van geest en kreeg weer positieve energie. Lichamelijke klachten werden ook beter en verdwenen zelfs zoals zware armen en tintelingen in mijn armen bij het slapen. Ik had ook darmproblemen door geen goede dagelijkse ontlasting. Dit ging ook weer veel beter. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet. In het begin wel spannend. Maar er ging een wereld voor me open waar ik zonder pillen en medische draaimolen een betere gezondheid terug kreeg. Lieve Meryem, bedankt voor alles en tot snel.

Mariam


Ik heb meerdere behandelingen cupping en voetreflex  gehad bij praktijk Sakeenah, alhamdulilah zeer tevreden over de behandelingen. Zeer lieve en professionele dame, die veel geduld heeft.

Faiza


Ik doe al enige tijd regelmatig cupping bij Meryem. Het heeft mij erg goed gedaan en erg geholpen met mijn klachten. Ik had voornamelijk veel pijnklachten (n.a.v. een ongeluk).  De pijn is nu zo goed als weg. Ook mentaal heb ik vooruitgang geboekt en is mijn vermoeidheid sterk verminderd.  Ze is als therapeut een zorgvuldige therapeut die goed weet wat ze doet  en veel ervaring heeft.  Verder is ze ook heel zorgzaam. Mijn ervaring met Meryem is echt TOP.  Ik ben echt vooruit gegaan. De behandelingen hebben mij heel goed geholpen. Ik blijf nog steeds regelmatig gaan omdat ik erg tevreden ben.

Asmae


Ik heb tot nu toe 4 keer cupping gedaan en ik moet zeggen ik merkte gelijk bij de eerste behandeling al effect, alhamdulilah.  Altijd tevreden met jouw behandelingen. Een super vrouw met een goed hart en vriendelijk.

Zahra


¨Er bestaat geen wonderpil!¨  Dat kwam heel luid en duidelijk binnen.  Zo begon  mijn avontuur met mijn lieve therapeut om mijn leven weer op rails te krijgen. Mijn voeding volledig omgegooid, detoxen en wat vitamines en mineralen er tegen aan en ik kon weer LEVEN! Niet te vergeten de cupping, voetreflex  en andere therapieën die mijn redder allemaal toepaste. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Wanneer de reguliere arts zegt dat hij niks meer kon betekenen en mijn energieloze bestaan moest accepteren, begint het leven bij Meryem en haar magische handjes!

Yasmina


Na jaren veel last van nekpijn, lage rugklachten, beenklachten en krachtverlies in mijn armen kwam ik bij Meryem terecht. Ik kwam hier in eerste instantie voor cupping, maar het fijne aan deze praktijk is dat de therapeute ook natuurgeneeskundige is waardoor ze me gericht heeft kunnen helpen met adviezen, supplementen en andere natuurlijke producten. Dit resulteerde in meer energie, ontspannen spieren en pijnverlichting. Wat via de regulier weg niet lukte, is bij deze praktijk wel gelukt. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de behandelingen, de service en nazorg.  Ik raad iedereen met gezondheidsklachten deze praktijk aan. Je wordt enorm op je gemak gesteld en je merkt aan alles dat er met veel liefde en passie wordt gewerkt. Dit is een praktijk waar je je serieus genomen voelt!