Gratis verzending vanaf €55,- België, Nederland €65,-

Cupping


Door het plaatsen van cupjes op de huid worden drukpunten gestimuleerd. Cupping heeft veel toepassingsmogelijkheden. Vaak is het effect al na een of enkele behandelingen zichtbaar.

Cupping is bijvoorbeeld effectief bij stijve, stramme spieren en helpt spieren en weefsels te ontspannen. Veel klanten met rug- nek en schouderklachten proberen cupping uit. Een vastzittende rug kan namelijk met de cupping worden ontspannen. De zuigkracht die de cupjes uitoefenen dringen diep door in de huid, spieren en weefsels. Vastzittende knopen krijgen de kans om los te komen. Na de behandeling houdt u tijdelijk verkleurde plaatsen over daar waar de cupjes hebben gezeten.

Een ander voorbeeld waarbij ik cupping toepas is bijvoorbeeld bij buikklachten. Het is mogelijk door middel van cupping hier verbetering in te brengen. De cupjes worden op uw buik geplaatst en trekken vacuüm. De dieptewerking laat alles ontspannen. Afvalstoffen worden op snelle wijze afgevoerd. Cupping kan op deze manier helpen bij vormen van obstipatie, diarree en andere spijsverteringsproblemen.

Na de behandeling
• Drink voldoende water of kruidenthee tijdens de dag van de behandeling en de dag erna, zodat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.
• Geen douche/bad/sauna of zonnebank binnen 12 uur na de behandeling.
• Even rustig aan doen, geen zware lichamelijke inspanning.
• Kleed je warm aan na een behandeling. Zorg dat de gedeelten die behandeld zijn, goed bedekt zijn.